Guide til køb

Vi har engelsktalende agenter i Murcia, som kender området og kan vise dig alle de muligheder, der er. Og vi kan naturligvis også hjælpe på dansk herhjemmefra. Ligesom vi sender en dansker med derned, hvis det ønskes.

Aftal en besigtigelsestur med os. Vi kan hjælpe med bolig under dit ophold – og sikre, at vi har folk klar til at tage imod dig, når du kommer.

Vores erfarne agenter er på din side – og vil hjælpe dig få den bedste aftale – og give dig den bedste vejledning undervejs. Vi slipper ikke sagen, før du er tilfreds.

Det er ikke altid nemt at navigere i de juridiske og praktiske udfordringer i Spanien. Vi sikrer, at alt bliver ordnet.

Vi sørger for at du får adgang til en engelsktalende advokat – og i samarbejde med din agent, vil I sammen kunne sikre, at alt er som det skal være.

Spanien har særlige regler for udenlandske ejere af ejendom – og vores folk kender naturligvis alle dele af disse regler. Vi hjælper dig med kontakten til myndighederne (NIE registrering og skatteforhold), så det der normalt er en udfordring for en udenlandsk køber, pludselig bliver gjort nemt.

Der er mulighed for at finansiere en væsentlig del af dit køb – på meget favorable vilkår – både i Danmark og i Spanien. Vi har gode kontakter til Nykredit i Danmark, som er den førende udbyder af lån til Spanske ejendomme. Men vores agenter har også kontakter til alle væsentlige spanske banker – og kan understøtte dig i forbindelse med låneansøgning og optagelse.

I de fleste tilfælde kan op til 70% af købesummen finansieres. Renten er på niveau med danske realkredit-renter. I enkelte tilfælde vil man kunne finansiere endnu mere af købesummen.

Når handlen er på plads er vores agenter med også hos notaren, når skødet skal skrives under og nøglerne overdrages.

Nogle ejendomme sælges indrettede – andre skal indrettes. Vi hjælper dig med råd og vejledning i forhold til at finde den løsning, du ønsker for indretningen af din bolig.

Vi er naturligvis også på plads, når du en da ønsker at sælge din ejendom igen.